Vandaag is de neuroloog langs geweest. Deze heeft testen, die eerst met de elektronische apparatuur niet zo goed lukten, nu overgedaan. Deze keer maar even op de ouderwetse manier met het bewuste hamertje..... De reflexen waren goed, zodat daar geen twijfels meer over bestaan. Zoals u ziet worden de berichtjes niet alleen door Hugo gelezen. Broertjes (bijna 2 meter) en schoonzus zijn ook belangstellend.

De uitslag van de bloedtest wees uit dat zijn lever de aspirine niet zo goed vedraagt. Op de dag was Hugo goed aanspreekbaar, maar ''''s avonds had hij weer stevig last van de pijn. Vandaag doet hij het nog met infuus. Normaliter zit het infuus in de hand. Bij Hugo wilde deze manier van toedienen niet lukken, daarom hebben ze het infuus in zijn hals geplaatst.

Zoals uit de foto boven blijkt is Hugo hier aardig uitgeteld. Na het bezoek vroeg hij weer om morfine omdat de pijn ondragelijk begon te worden. De broeder vroeg of hij er wel rekening mee hield dat hij zijn "kruid" voor de nacht aan het verschieten was. Dat kon hem op dat moment niet zo veel schelen. Als de pijn maar weer minder werd.

VORIGE  VOLGENDE