Vandaag gaat het weer ietsje beter met Hugo. Inmiddels is ook de zuurstof en de verneveling bij hem weggehaald. Nu heeft hij alleen nog een infuus. Het eten gaat nu beter. Hij heeft zich vandaag helemaal "volgepropt". De bietjes, aardappeltjes, kippenpootje en rauwkost deden het goed.

Vandaag is er een korset bij hem aangemeten. Het maken daarvan duurt een paar dagen. Waneer dat gereed is dan mag hij zowaar uit bed. Dat is even andere koek..... Van een tante en oom heeft hij een computerspelletje gekregen. Dat blijkt een schot in de roos te zijn. Tja je zal maar zo lang zonder pc moeten, dan is dit toch wel even een uitkomst. Wel wat vermoeiend nog om met twee handen in de lucht een spelletje te moeten spelen. Even maar met een hand verder......

Dit is dan even een foto vanaf de zijkant. Kijk eens hoe recht hij er nu bij ligt. Zijn gezicht is een stuk minder opgezwollen door het vocht.

Van daag is er ook bloed geprikt. Dat lukte weer niet zo best. Negen keer ging dat fout. Dat was écht niet cool hoor. Uiteindelijk is er maar besloten om wat bloed af te nemen via het infuus en dat ging gelukkig goed.

Er is ook nog een zenuwtest afgenomen. De uitkomst daarvan klopte gelukkig niet helemaal met de werkelijkheid. Volgens de test zou hij zijn voeten niet goed kunnen bewegen. Het tegendeel is gelukkig waar. De pakjes drank op de achtergrond zijn alcoholvrij...


VORIGE
  VOLGENDE